FARBANJE

Naši moleri vrše farbanje stolarije, drvenih , metalnih i plastičnih površina, visoko kvalitetnim farbama na bazi ulja, nitra vode ili akrila.

Farbanje se izvodi uz samo renoviranje objekata ili naknadno po želji..

ŠTA OBUHVATA FARBANJE ?

Farbanje se obavlja u cilju zaštite i dekoracije površina. U zavisnosti od tipa površine koju je potrebno ofarbati, bira se i adekvatna farba - boja. Da li će to biti uljane farbe, nitro--farbe ili farbe na vodenoj bazi, akrila ... itd, zavisi od stanja i vrste površine. U svakom slučaju, naš program ima profi farbe za sve namene.

Prilikom renoviranja stana. često se dešava da klijent želi da se kompletno promeni boja radijatora, pultova, vrata i prozora, verandi, balkonskih ograda, stepeništa ... itd.

Mi smo tu da vam ponudimo široku paletu boja renomiranih proizvođača, a kada ste odabrali ono što vam se dopada, posao farbanja se obavlja veoma profesionalno.

Sve površine se najpe čiste od starih i dotrajalih ispucalih farbi, čiste od eventualne rđe, korozije, vlage, masnoća i nečistoća, zatim se zaštićuju specijalnim sredstvima (metal protiv korozije a drvo protiv žiška i crva). Kada je ovaj posao završen, ide osnovna farba u 1 - 2 ruke , a nakon potpunog sušenja ide završni sloj farbe 2 ruke.

Novi izgled sveže ofarbanih delova enterijera upotpuniće kompletan doživljaj savremenog životnog prostora u kome provodite svoje dragoceno vreme !